Een goed gevoel gekregen bij wat je gezien hebt? Voel je een onweerstaanbare drang om ons persoonlijk te ontmoeten? Benieuwd naar een idee dat de concurrentie versteld zal doen slaan? Vul dan snel onderstaand formulier in! Als je liever menselijke interactie hebt, bel ons om een afspraak te maken.
We beloven ons te gedragen.

Scroll om hallo te zeggen

Hallo!
laat u helemaal gaan

Hoe kunnen we u tot dienst zijn?
 

Vervoeg Ons Team!
solliciteer hieronder

 
 
 

TopOfMind minds your TalentTopOfMind zoekt Digital Developer / Multimedia Specialist
- Je beschikt over een digitaal hart waaruit de vier kamers bestaan uit HTML5, CSS3 (SASS/SCSS), jQuery en PHP. In functie van het ontwerpen van onderscheidende websites heb je een goede kennis van Photoshop. Je hebt een relevante ervaring opgedaan als digital developer.

TopOfMind zoekt Grafisch Ontwerper / Packaging designer / UX/UI designer
- Je kreeg samen met je bachelordiploma in een relevante richting de microbe te pakken van online en offline communicatie en hebt idealiter een aantal jaren ervaring. Voor jou is design de beste tool voor een optimale user experience (UX) als resultaat en geen design-voor-het-design.
- Je staat in voor het grafisch design binnen de offline (grafisch design en packaging) en online opdrachten. Heb je bovenop ons verlanglijstje nog een boon voor fotografie, copywriting of styling? Dan ben jij wellicht onze perfect match!
 
Wat bieden we?
- Een gevarieerde en uitdagende job met één en al toekomst. Een never-ending loopbaan (voltijds contract van onbepaalde duur) met een correcte verloning.