Kijk eens rond in onze creatieve geest en ontdek een schijnbaar eindeloze verzameling projecten. Om uw reis makkelijker te maken, is alles onderverdeeld in de services die u (mogelijk) nodig heeft.
Scroll naar beneden en dompel jezelf onder in een wereld van huisstijlen, webdesign, digitale oplossingen, beursstands en inventieve verpakkingen.

En allemaal met dat typisch vleugje TopOfMind ...

Scroll naar onderen om onze recentste creaties te zien

Identity

 

Nood aan een slim logo? Een visuele weergave van uw bedrijf? Zijn uw visitekaartjes op en wenst u de nieuwe wat stijlvoller te maken? Zoek niet verder, want dat is onze taak!

TopOfMind kan u voorzien van alle tools die u nodig heeft om uw merk aan de wereld gekend te maken. Indien gewenst creëren of passen we uw huisstijl aan, zodat deze klaar is voor de toekomst.

De mogelijkheden zijn oneindig:

  • Logo
  • Briefhoofden
  • Visitekaartjes
  • Enveloppen
  • Leaflets / Folders / Brochures
  • Online communicatie
  • Sociale media
  • Content marketing
Werp een blik op Onze huisstijlprojectenMeer
 

Concepts

 

We zijn er sterk van overtuigd dat het plaatsen van uw merk of product in een sterk verhaal uw bedrijf de identiteit en kracht geeft die het verdient om herinnerd te worden. Of we het nu hebben over B2B of B2C, we zijn allemaal vatbaar voor een bepaalde emotie of passie. "Storytelling" is een zeer mooie marketingterm, maar wij geloven dat er een verschil is tussen de vele gevoelloze "bla bla bla"-teksten op internet, en het creeën van visuele verhalen die onze verbeelding ten volle prikkelen.

Bezoek Onze conceptenMeer
 

Promotion

Alle goeie dingen groeien van nature in de buik. Ook onze ideeën vinden hun oorsprong in het "buikgevoel". Over smaak en kleur kan gediscussieerd worden, maar we voelen het allemaal aan wanneer er iets niet klopt. Naast the theoretische marketingmix, raadplegen we altijd dit buikgevoel en een deskundig testpubliek. Zo wordt het meest geschikte medium gevonden voor uw promotiecampagne.

Blader door Ons POS materiaalMeer
 

Packaging

Wat is een geweldig product zonder een uitstekende verpakking? U krijgt maar één eerste indruk, dus maak er een onvergetelijke van!

TopOfMind kan u helpen met het concept & ontwerp van uw verpakking & promotie. Alles gaande van flowpacks, displaydozen, draagtassen en flesetiketten, tot de ontwikkeling van een gloednieuw verpakkingstype. Telkens perfect afgestemd op uw bedrijf. U noemt het, wij maken het!

Maar daar blijft het niet bij: we zorgen ook voor de technische en wettelijke specificaties waaraan uw voedselgerelateerde etiketten moeten voldoen, organiseren fotoshoots om uw product te laten stralen en zorger ervoor dat alles op tijd wordt gedrukt, afgewerkt en geleverd.

Zie Onze verpakkingenMeer
 

Shoots

We werken samen met een aantal gespecialiseerde professionele fotografen, waardoor elk type fotografie mogelijk is, zoals voeding, mode, architectuur, interieur en sierraden.

Voor snelle productopnames voor een presentatie of voor geavanceerde beeldverwerking, hebben we onze eigen fotostudio ter beschikking om state-of-the-art beeldmateriaal te maken.

Cheese!

Kijk eens naar Onze fotografieMeer
 

Web design

HTML, CSS, PHP, JS, XML, SEO, ... we kunnen nog een hele reeks afkortingen aframmelen, maar kortgezegd: wij maken websites. Geen boomstructuur is te uitgebreid, geen database is te klein, geen animatie is te gek. Elk webproject wordt op maat gemaakt (geen templates hier!), volledig naar uw wensen. Vrijwel alles is mogelijk!

Dankzij onze in-house ontwikkelde Backstage kunt u uw TopOfMind-website met een gerust hart up-to-date houden, wetende dat alle nieuwe functies automatisch toegevoegd worden. Geen kapotte websites meer veroorzaakt door verouderde plug-ins of incompatibele code. Het werkt™ (of: het wordt binnen een redelijke tijd gerepareerd™; maar dat klinkt niet zo cool).

En ja hoor, we hebben nog meer trucs in petto: contacteer ons gerust over bedrijfsvideo's, automatische PDF-generatie, e-mailmarketing, gedeelde beeldbanken, aangepaste webshops, 3D-modellering, enz ...

Neem een kijkje naar Onze verzameling websites